At fryse i vand ødelægger glæden ved sport i vandet – uanset om du sejler, surfer, står på paddleboard eller dykker. Og du har sikkert prøvet at ligge i vandet og mærke kulden komme langsomt snigende. Og også blevet så længe i vandet, at tænderne klaprer, og du ikke kan mærke dine fingre eller tæer.

Det holder ikke. Det er jo ikke derfor, at du dyrker vandsport. Sport på vandet giver god form, frisk luft og fede naturoplevelser – det er ikke hænder, der ryster af kulde, som du har sat næsen op efter.

Hold varmen og fasthold glæden ved vand

Men der er heldigvis en løsning på dit problem: Nemlig en god våddragt. Check udvalget på hjemmesiden https://www.bnaboardshop.dk/sommer-surf/neopren.

En våddragt er helt afgørende for, at du kan holde til en hel dag på surfbrættet – eller paddleboardet. Den opsuger vand, som derefter varmes op af din kropsvarme. Så den virker som et isolerende lag udenpå din hud.

Hvis du er iført den rigtige våddragt – og eventuelt en hætte og nogle handsker – kan du meget lettere holde varmen, når du er på vandet.

Men giver det mening at købe en våddragt online, spørger du måske? Den skal da prøves, og du har brug for rådgivning! Hvad nu hvis du køber en, der ikke passer?

Det har moderne webshops taget højde for. Der er masser af rådgivning om størrelser og kvalitet, og en returpolitik der gør, at du ikke brænder ikke med ting, som du ikke har brug for, eller som er forkerte. Samtidig giver nettet mulighed for at forretningen kan have flere forskellige modeller end en fysisk forretning kan.

Lev udendørslivet!

Med det rigtige udstyr kan du kaste dig ud i ”bølgen den blå” med visheden om, at du kan nyde den friske luft, vandet og det fysiske arbejde uden at du skal være bange for at fryse. Og der er så mange muligheder for vandsport. Du kan surfe – stå på paddleboard – dykke med flaske eller fridykke. Kitesurfe.

Hver for sig superfede sportsgrene, som du kan dyrke alene, eller sammen med gode venner, der har den samme interesse som dig. Og når du nu kan holde varmen, kan du nyde sporten og det gode selskab i længere tid.

Bliv træt med god samvittighed

Noget af det bedste ved udendørsliv i vand er, at man bliver fysisk træt af at bruge din krop, og af al den friske luft man får. Men det er også rart at komme på land igen, få noget tørt tøj på – og mærke den fysiske træthed på vejen hjem.

For når du kommer hjem, kan du nu holde et velfortjent hvil i sofaen eller være sammen med familien efter en sjov dag på vandet.

Og hvis du er en rigtig vandsportsmand, kan du sikkert ikke lade være med lige at undersøge, hvornår du kan komme afsted næste gang. En gang vandsport – altid vandsport. Saltvand løber i blodet!